Nieuwsarchief

>> terug naar Nieuws

Politiek cafe

Politiek Cafe Woensdag 16 maart a.s. van 20.00u tot 22.00 u in Cafe t Menneke, Kerkstraat 26 Boekel.

De D.O.P. heeft het initiatief genomen om samen met de coalitiepartners Gemeenschapsbelang Venhorst en Boekels Welzijn voor de eerste keer een Politiek Cafe in de gemeente Boekel te organiseren. Wij bieden u een uitnodigend programma aan.

Tijdens deze avond in Cafe t Menneke in Boekel wordt er gepraat en gediscussieerd over twee actuele onderwerpen, die onze Boekelse gemeenschap allemaal aangaan. U wordt uitgenodigd om actief mee te praten, maar u mag ook gewoon komen luisteren. Woensdag 16 maart a.s. staan op het programma:

Concept Wet maatschappelijke ondersteuning en de Kanteling.
Wat gaat er veranderen door wat genoemd wordt de kanteling van de Wmo en wat zijn de gevolgen voor u? Inleiding door wethouder Henri Willems.

Concept-nota Vitaal Landelijk Boekel
Hoe vitaal en landelijk is de gemeente Boekel en hoe behouden wij het vitaal en landelijk? Naar aanleiding van het programma dat wethouder Ted van de Loo hiervoor heeft opgesteld houdt hij een inleiding.

Discussieleider is Hans van Alebeek, chef van de redactie Uden-Veghel van het Brabants Dagblad. Muzikale opluistering door Bart van den Hoogen.

Kom langs en discussieer mee! De entree is gratis en een kopje koffie of thee wordt u aangeboden.

Een informatieve, interactieve en ook nog gezellige avond. Voor verdere vragen kunt u per e-mail contact opnemen met Piet van den Broek. E-mailadres: info@politiekcafeboekel.nl